Home / Instellingen / Medewerkers & gebruikersprofielen / Medewerkers / Kunnen inactieve medewerkers nog inloggen?
In dit artikel
▾
Nee, zodra u een medewerker inactief maakt kan deze persoon per direct niet meer inloggen in de SWV omgeving. Indien deze medewerker toch weer moet kunnen inloggen, kunt u een inactieve medewerker weer actief maken.
Gerelateerde artikelen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.